De tuintrend van 2015: het garden house

Mike avatar

Mike op 09-02-2015

In 2015 zullen we steeds meer de behoefte krijgen om dingen samen te doen, het individuele verdwijnt naar de achtergrond. De tuin kan hierin een belangrijke rol spelen, omdat deze buitenruimte gezien wordt als dé plek om samen te genieten en te relaxen. Echt tot rust komen tussen al het groen en planten. Met deze trend is het ook niet zo vreemd dat het tuinpaviljoen een grote opmars maakt. Een garden house zorgt ervoor dat u veel vaker en langer kunt genieten van uw buitenruimte, en er wordt ook meteen een plek voor luxueuze extra’s gecreëerd.

Garden house
In uw eigen tuin is het heerlijk ontspannend wanneer daar een comfortabel tuinhuis te vinden is. Of het nou regent, hard waait of de zon fel schijnt, in uw buitenhuis zit u altijd goed. Geen gesleep meer met meubelen en kussens, u maakt van uw paviljoen een verlengde van uw woonkamer.

Thuis genieten met een garden house

Met een garden house heeft u vele mogelijkheden, denk eens aan een overdekt zwembad of een sauna in de achtertuin. Geniet van luxe in uw eigen omgeving met het gezelschap dat u zelf kiest. Anno 2015 is thuis genieten het ultieme geluk.

Garden house als verlengstuk

Uw woning is met veel precisie uitgekozen, natuurlijk verlangt u hetzelfde van het verlengstuk daarvan. Waarschijnlijk is een van de voorwaarden dat deze een hedendaags design heeft. Maar ook het proces is belangrijk, u wilt zo gemakkelijk mogelijk tot een eindresultaat komen en dat weegt mee in de keuze voor een leverancier. Het is dus belangrijk dat u een goede keuze maakt.

Garden house met een modern design

Doordat garden houses tegenwoordig erg populair zijn hebben de meeste aanbieders hiervan de standaardhuizen een nieuw modern ontwerp gegeven zodat deze perfect bij uw tuin passen. De paviljoenen hebben een basis van aluminium, dit is een duurzaam materiaal met een erg moderne uitstraling. Qua afwerking bent u eigen baas, u kunt kiezen voor hout, glas, beton of lamellen van aluminium. U bepaalt welke look and feel u meegeeft aan uw tuinhuis. Grote ramen van dubbelglas zorgen ervoor dat het huis goed geïsoleerd is, maar tegelijkertijd aanvoelt als een onderdeel van de tuin.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!