Finalisten 'Beloftevolle Hovenier 2015' bekend!

Mike avatar

Mike op 26-03-2015

De finalisten van 'de beloftevolle hovenier 2015' zijn bekend. De Provinciale Tuinbouwschool (Kortrijk), Biotechnische & Sport (Sint-Niklaas) en Provinciaal Instituut voor Technisch Onderwijs PITO (Stabroek) zijn de genomineerden!

hovenier 2015

Hoveniers uit Sint-Niklaas

Stef Van Wolvelaer (Moerbeke), Jonathan (Belsele) en Brecht De Meyst (Stekene) doen mee namens de Land en Tuinbouwschool van Sint-Niklaas en zijn doorgedrongen tot de finales van de beloftevolle Hovenier 2015. Na de succesvolle pre-selectie in Stabroek (Antwerpen) zien we hen terug op de tuindagen in de finale. Ze verklaren over de finale: "De jury gaat ons beoordelen op organisatie en hoe vlot we werken. Ook of we het plan hebben begrepen en gevolgd is zeer belangrijk".

Hoveniers uit Stabroek en Kortrijk

De andere 2 finalisten komen uit Stabroek en Kortrijk. Ook zij veroverde een plaatsje in de finale van deze wedstrijd die voorheen nog begon met liefst 10 Vlaamse scholen. Pito Stabroek is er voor het eerst bij. Brian Sluyts, Wesley Brouwers, reserveleerling Dieter Martens en coach Steve Cuipers zullen het in mei voor het eerst opnemen in de finale. De Provinciale Tuinbouwschool uit Kortrijk zal een geduchte tegenstander zijn. Wie zal er winnen? We houden u op de hoogte!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!