Hovenier in Antwerpen zorgt voor tuin onderhoud

Mike avatar

Mike op 04-08-2014

Petra uit Antwerpen is 67 jaar en niet meer goed te been. Daardoor ze nu bijna iedere week een hovenier die ze via vindHovenier.be had verkregen haar tuin onderhouden.

Tuinonderhoud
"De hovenier gaf in eerste instantie al een scherpe prijs via de offertes die we verkregen. Na een bezichtiging van mijn tuin en het aanhoren van mijn wensen, waar hij overigens vrij snel mee was, week de prijs geen euro af en gaf hij netjes zijn plan van aanpak door. Regelmatig komt deze vriendelijke tuinman nu mijn tuintje bijhouden zoals het water geven van plaatsen, snoeien, onkruid verwijderen en ander tuin onderhoud".

Hovenier Antwerpen offertes

De offertes die Petra verkreeg kwamen allen via onze website. Uiteindelijk kon ze de keuze maken uit 3 gespecialiseerde hoveniersbedrijven uit de regio Antwerpen. Lang hoefde ze niet te twijfelen: "Alle 3 de tuinoffertes waren gewoon goed. Uiteindelijk heb ik toch de keuze gemaakt op de tuinman die naar mijn mening enthousiast was in het helpen van mij en het onderhoud van mijn tuin. De hovenier komt uit de regio Antwerpen in Deurne. Ik heb hem deels gekozen op zijn karakter. Ik moet er toch iedere week een praatje mee kunnen maken, lacht Petra".

Een 10 voor de Hovenier!

Petra geeft haar tuinman uiteindelijk, als ze het zou moeten uitdrukken in cijfers, een 10. "Hij voldoet aan alle wensen en luistert echt naar wat ik graag wil met mijn tuin. Een tuinman met verstand van zaken en goed gevoel voor humor." Uit privacy oogpunt noemen we geen namen, daar we een onafhankelijk platform willen blijven. Wilt u ook een hovenier uit Antwerpen? Vraag dan gratis meerdere offertes aan via onze website en start met besparen!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!