Klusjob: een 9,5 voor hagen snoeien!

Mike avatar

Mike op 01-05-2015

Het snoeien van uw hagen kan een zeer tijdrovende en lastige klus zijn. Zeker als u net zoals meneer Leers uit Mortsel een haag in de voortuin hebt waarbij design een rol speelt. U wilt de haag natuurlijk netjes in 1 lijn snoeien zodat het effect van dit unieke design behouden blijft. Dat durfde meneer Leers zelf niet aan: "Ik ben best handig in de tuin, maar hagen snoeien is toch echt een vak apart, zeker als het om onze hagen gaat. Ze zijn klein maar prominent aanwezig in de voor- en zijtuin van onze woning. Het vergt toch wel wat kunde om ze perfect te snoeien."

hagen snoeien

Hagen gesnoeid en afval meegenomen

Op 19 april kwam de opdracht van meneer Leers bij ons binnen. In de omschrijving gaf meneer aan dat hij het snoeien van zijn hagen graag door een professionele hovenier wilde laten doen. Meneer vertelt: "Na het plaatsen van mijn opdracht op jullie site kwamen al binnen 2 uur de eerste 3 reacties binnen. Alle 3 de hoveniers kwamen uit de omgeving van Mortsel zoals gevraagd. Ik kon op een eenvoudige manier vergelijken in prijs en aanpak. De hovenier die het verste van mijn woning is gevestigd is het uiteindelijk geworden. Hij had een duidelijk verhaal, een goede tijdsplanning en een zeer scherpe prijs.

Ik heb er geen seconde spijt van en hij mag over enkele maanden weer terugkomen wat mij betreft. De haag staat er perfect bij en het afval is allemaal netjes opgeruimd en meegenomen door de hovenier. Dat was bij de vorige hovenier dus het probleem. Hij liet veel liggen en dat waaide dan weer terug de haag in, of erger nog, de tuin van mijn buurman."

Een 9,5 voor de gesnoeide hagen!

"Ik geef jullie en de hovenier een 9,5 voor de fijne service, het handige vergelijken, de uiteindelijke besparing, de goede werken in de tuin en de service voor en na het snoeien van de hagen. Zoals gezegd mag de hovenier terugkomen over een tijdje. Ik denk dat dit het grootste compliment is wat een hovenier kan krijgen, toch?"


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!