Terras al klaar voor de na-zomer?

Mike avatar

Mike op 31-08-2015

Wanneer u kiest voor natuursteen, kiest u voor een sterk en duurzaam metaal. Ook behoudt natuursteen na meerdere jaren nog steeds zijn kwaliteiten in tegenstelling tot andere materialen. Wat hierbij wel erg belangrijk is, is hoe goed u de tegels onderhoudt. Wanneer u uw terras niet bijhoudt op de juiste manier zal deze niet zo mooi oud worden dan wanneer u deze wel goed zou onderhouden. Het onderhouden van natuursteen is heel gemakkelijk.

Terras na-zomer

Terras in natuursteen onderhouden

Na een zachte en vochtige winter lijkt het alsof u uw terras compleet moet vernieuwen. Een grondige schoonmaak is echter al voldoende. In een handomdraai geniet u weer van een fris en zuiver terras. Door uw buitenoppervlakte een grondige schoonmaakbeurt te geven verdwijnt de donkere verkleuring van bomen en planten en zult u ook andere vervuilingen direct verwijderen.

Groene aanslag verwijderen

Heeft u vooral last van groene aanslag, gebruik dan een product dat chloor- en zuurvrij is. Dit reinigt alle oppervlaktes en zorgt voor een resultaat dat erg lang mee gaat. Dit werkt ook preventief tegen groene aanslag.

Voordelig uw terras reinigen

Wilt u uw terras graag compleet laten reinigen? Door offertes te vergelijken van hoveniers uit uw regio kunt u tot wel 40% besparen. Het aanvragen en vergelijken van offertes kunt u hier snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend doen. U zit dus nergens aan vast en u beslist achteraf zelf of u met iemand in zee gaat.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!