Tuin toestand eenvoudig inzien met de Edyn sensor

Mike avatar

Mike op 17-06-2014

Tuinieren is voor veel mensen een hobby, een activiteit om te ontspannen. Maar het is natuurlijk minder leuk als de beplanting in je tuin het niet goed doet. De ene soort beplanting heeft juist veel zon en water nodig en de andere juist weer minder.

tuin sensor
Op Kickstarter is nu een nieuw project verschenen, namelijk tuinsensor Edyn. Hiermee bent u in staat om eenvoudig de bodem toestand van uw tuin in de gaten te houden door middel van een applicatie op uw smartphone. De Edyn sensor is verbonden met internet en kan zo alle informatie aan de applicatie door spelen. De applicatie kan u een melding geven op het moment dat er ´actie´ nodig is in uw tuin.

Slimme waterkraan

Daarnaast beschikt Edyn ook over een ´slimme waterkraan´ waarmee op het moment dat uw tuin water nodig heeft de irrigatie kan worden aangestuurd. Op deze manier bent u er zeker van dat uw beplanting voldoende water krijgt. Ook is het mogelijk om meerdere sensoren in uw tuin te plaatsen en deze af te stellen per gewas of plantensoort, al wordt dit op die manier wel een duur grapje. De Edyn sensor kost namelijk €90 per stuk. U kunt er nu al een reserveren, deze zal dan rond de lente volgend jaar beschikbaar zijn. Onderstaand een video demonstratie over de tuin sensor.

Wilt u graag een hovenier inschakelen?

Dan raden we u aan om meerdere hovenier offertes aan te vragen en deze vervolgens met elkaar te vergelijken. Op deze manier bent u eenvoudig in staat om te kiezen voor de hovenier met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kunt u zo ook nog eens aanzienlijk op kosten besparen.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!