Hovenier Aalst

Woonachtig in de omgeving van Aalst en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend een opdracht en onze bedrijven sturen u een offerte op maat. Vergelijk en bespaar op uw hovenier!

Hovenier aan het werk in de Gooikenstraat te Aalst
Hovenier Aalst

Tuinaanleg Aalst

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Tuinwerk Aalst
Deze prijzen schommelen enorm. Zo werken hoveniers in Aalst gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Aalst geselecteerd. U kunt meerdere hovenier offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker. De hoveniers die bij ons zijn aangesloten doen alle soorten tuinwerken, denk aan tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en ook tuinrenovatie.
Prijzen verschillen per hovenier. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €35 en €55. Om een goede maar scherp geprijsde hovenier te vinden is het dus altijd aan te raden om offertes te vergelijken!
Dat ligt voornamelijk aan de grootte en de precieze wensen. Prijzen kunnen liggen tussen €8 en €40 per vierkante meter. Voor een precieze prijs vergelijkt u het beste offertes van meerdere hoveniers. Zo kiest u ook eenvoudig voor degene met het scherpste tarief.