Hovenier Antwerpen

Woonachtig in de omgeving van Antwerpen en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod hoveniers te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend een opdracht en hoveniers uit uw geselecteerde regio sturen u een offerte op maat. U bent zo in staat om aanzienlijk te besparen op uw hovenierskosten.

Hovenier aan het werk in de Oostergeest te Antwerpen
Hovenier Antwerpen

Tuinaanleg Antwerpen

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk.

Tuinwerk Antwerpen
Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen. Deze prijzen schommelen enorm. Zo werken hoveniers in Antwerpen gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Antwerpen geselecteerd. U kunt meerdere offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Doorgaans wordt voor een tuinontwerp door de hovenier een vast bedrag gerekend afhankelijk van de grootte van de tuin. De gemiddelde prijs voor tuinontwerp ligt op zo'n €2 per vierkante meter.
In principe hoeft natuur niet 'winterklaar' gemaakt te worden, natuur past zich automatisch aan. Maar omdat we in onze tuinen vaak bomen en beplanting hebben die van nature niet in ons klimaat passen, is het wel aan te raden om de tuin voor te bereiden op onze winterse temperaturen.
Prijzen van hoveniers voor liggen zo tussen de €35 en €55 per uur. Vergelijk altijd prijzen om zo eenvoudig een goede hovenier te vinden met een scherpe prijs!