Hovenier Brugge

Woonachtig in de omgeving van Brugge en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht en hoveniers uit uw geselecteerde regio zullen u dan offertes toesturen. Zo kunt u gemakkelijk op uw hovenierskosten besparen!

Hoveniers aan het werk in de Dorpsmolenstraat te Brugge
Hovenier Brugge

Tuinaanleg Brugge

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk.

Tuinwerk Brugge
Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen. Deze prijzen schommelen enorm. Zo werken hoveniers in Brugge gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Brugge geselecteerd. U kunt meerder hovenier offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Prijzen voor tuinaanleg verschillen per hovenier. Gemiddelde prijzen liggen echter zo tussen de €45 en €110, uiteraard geheel afhankelijk van de grootte van de tuin en de precieze wensen. Voor tuinaanleg tegen de beste prijs kunt u het beste meerdere offertes vergelijken!
Dat is mogelijk. Bestratingswerk behoort ook tot de werkzaamheden van de meeste hoveniers.
Kosten verschillen per hovenier. Over het algemeen zal de uurprijs liggen tussen de €35 en €55. Om een goede en scherp geprijsde hovenier te vinden is het dus altijd aan te raden om offertes te vergelijken!