Hovenier Brussel

Woonachtig in de omgeving van Brussel en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend een opdracht en hoveniers uit uw geselecteerde regio zullen u een offerte toesturen. Bespaar zo aanzienlijk op uw hovenierskosten!

Hovenier aan het werk in de Avenue de Jette te Brussel
Hovenier Brussel

Tuinaanleg Brussel

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk.

Hovenier Brussel
Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen. Deze prijzen schommelen enorm. Zo werken hoveniers in Brussel gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Brussel geselecteerd. U kunt meerdere offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker. Zwemvijvers worden steeds populairder. Het is dus ook niet zo gek dat hoveniers deze steeds vaker aanleggen in de Belgische tuinen. Heerlijk om in de zomer even af te koelen in de eigen tuin!
De kosten worden voor een groot deel bepaalt door de grootte van de tuin. Maar prijzen liggen over het algemeen tussen de €35 en €55 per uur. Het is aan te raden om altijd meerdere hoveniers te vergelijken. Zo kunt u eenvoudig op uw hovenier besparen!
Jazeker. Een hovenier kan samen met u gaan zitten voor het maken van een tuinontwerp. Zo krijgt u gemakkelijk een beeld over de mogelijkheden en de daarbij horende kosten!