Hovenier Gent

Woonachtig in de omgeving van Gent en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht en ontvang offertes van hoveniers uit uw geselecteerde regio.

Hovenier aan het werk in de Wulverdam te Gent
Hovenier Gent

Tuinaanleg Gent

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Hovenierwerken Gent
De prijzen kunnen behoorlijk variëren. Zo werken hoveniers in Gent gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Gent geselecteerd. U kunt meerdere offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

De kosten worden voor een groot deel bepaalt door de grootte van de tuin en de wensen. Hoveniersprijzen kunnen dus ook flink variëren maar liggen zo tussen de €35 en €55 per uur. Vergelijk altijd offertes, zo bespaart u eenvoudig op uw hovenier!
Jazeker. Onze hoveniers doen alle tuinwerken, van tuinontwerp en aanleg tot tot onderhoud en renovatie.
In principe hoeft natuur niet winterklaar gemaakt te worden, natuur past zich automatisch aan. Maar omdat we in onze tuinen vaak bepaalde wensen en dus ook bomen en beplanting hebben die van nature niet binnen ons klimaat passen, is het wel aan te raden om de tuin voor te bereiden op de winterperiode.