Hovenier Hasselt

Woonachtig in de omgeving van Hasselt en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats gratis en vrijblijvend een opdracht en hoveniers uit uw geselecteerde regio zullen u een offerte toesturen. U kunt zo aanzienlijk besparen op uw hovenierskosten!

Hoveniers aan het werk in de Koorstraat te Hasselt
Hovenier Hasselt

Tuinaanleg Hasselt

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk.

Hasselt tuinwerk
Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen. Deze prijzen schommelen enorm. Zo werken hoveniers in Hasselt gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Hasselt geselecteerd. U kunt meerdere hovenier offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Prijzen tussen hoveniers in Hasselt verschillen. Gemiddeld prijzen voor een hovenier liggen tussen de €35 en €55 per uur. Om de hovenier met de beste prijs te vinden, vergelijkt u het beste meerdere offertes!
Dat is lastig om precies te zeggen. Dat ligt natuurlijk aan de grootte en de precieze wensen. Prijzen kunnen liggen tussen €8 en €40 per vierkante meter. Voor een precieze prijs vergelijkt u het beste offertes van meerdere hoveniers. Zo kiest u ook eenvoudig voor degene met het scherpste tarief.
Ja onze hoveniers voorzien in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en ook tuinrenovatie.