Hovenier Kortrijk

Woonachtig in de omgeving van Kortrijk en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht en u kunt van hoveniers uit uw regio een offerte verwachten.

Hovenier aan het werk in de Klijtbergstraat te Kortrijk
Hovenier Kortrijk

Tuinaanleg Kortrijk

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Tuinwerk Kortrijk
De prijzen kunnen nogal variëren. Zo werken hoveniers in Kortrijk gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Kortrijk geselecteerd. U kunt meerdere hovenier offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Dat zal voor een groot deel afhangen van de grootte van het te leggen terras en de steensoort die wordt gekozen. Over het algemeen kan worden uitgegaan van een prijs tussen de €50 en €75 per vierkante meter, inclusief materialen en arbeidskosten. Vergelijk echter altijd prijzen, zo kunt gemakkelijk besparen!
Jazeker. De meeste hoveniers kunnen ook een tuinontwerp voor u maken, gebaseerd op uw wensen en behoeften!
Prijzen kunnen nogal variëren, gemiddeld liggen prijzen zo tussen de €35 en €55 per uur. Door offertes te vergelijken vindt u eenvoudig de hovenier met de beste prijs!