Hovenier Leuven

Woonachtig in de omgeving van Leuven en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht en ontvang offertes van hoveniers uit uw geselecteerde regio.

Hovenier aan het werk op de Kesseveld te Leuven
Hovenier Leuven

Tuinaanleg Leuven

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Tuinwerken Leuven
De prijzen kunnen nogal verschillen. Zo werken hoveniers in Leuven gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Leuven geselecteerd. U kunt meerdere hovenier offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Kosten variëren per hovenier. Maar over het algemeen zal de uurprijs schommelen tussen de €35 en €55. Om een goede maar scherp geprijsde hovenier te vinden is het dus altijd aan te raden om offertes te vergelijken!
Ja dat is zeker mogelijk. Samen met de hovenier kunt u kijken wat voor ontwerp het beste past bij uw wensen en behoefte en het formaat van uw tuin.
Dat is lastig om precies te zeggen. Dat ligt natuurlijk aan de grootte en de precieze wensen. Prijzen kunnen liggen tussen €8 en €40 per vierkante meter. Voor een precieze prijs vergelijkt u het beste offertes van meerdere hoveniers. Zo kiest u ook eenvoudig voor degene met het scherpste tarief.