Hovenier Mechelen

Woonachtig in de omgeving van Mechelen en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht, zodat u vervolgens eenvoudig meerdere offertes van hoveniers kunt ontvangen die zijn gevestigd in uw geselecteerde regio.

Hovenier aan het werk in de Stadionstraat te Mechelen
Hovenier Mechelen

Tuinaanleg Mechelen

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Tuinwerk Mechelen
De prijzen kunnen behoorlijk verschillen. Zo werken hoveniers in Mechelen gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Mechelen geselecteerd. U kunt meerdere offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Ja zeker. De hoveniers die bij ons zijn aangesloten zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van een zwemvijver. Heerlijk voor verkoeling in eigen tuin in de zomerperiode!
Kosten voor het aanleggen van een tuin terras liggen zo tussen de €45 en €75 per vierkante meter, inclusief arbeidskosten en materiaal. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de grootte van het terras en de soort stenen die worden gebruikt.
Kosten kunnen nogal verschillen per hovenier. Prijzen liggen over het algemeen tussen de €35 en €55 per uur. Om een goede maar scherp geprijsde hovenier te vinden is het dus altijd aan te raden om offertes te vergelijken!