Hovenier Roeselare

Woonachtig in de omgeving van Roeselare en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht en onze hoveniers, gevestigd in uw geselecteerde regio, sturen u een offerte op maat.

Hovenier aan het werk in de Koolzaadstraat te Roeselare
Hovenier Roeselare

Tuinaanleg Roeselare

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Tuinwerk Roeselare
De prijzen kunnen nogal verschillen. Zo werken hoveniers in Roeselare gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Roeselare geselecteerd. U kunt meerdere hovenier offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Jazeker. De zwemvijver zien we meer en meer in de Belgische tuinen. Niet heel gek want wie wil er nu niet heerlijk afkoelen in eigen tuin in de zomerse periode?
Hoveniersprijzen in Roeselare liggen zo tussen de €35 en €55 per uur. Om een hovenier te vinden tegen een scherpe prijs is het slim om meerdere offertes te vergelijken van hoveniers uit uw regio!
Prijzen voor het aanleggen van een tuin terras liggen tussen de €25 en €40 per uur. Het is slim om offertes te vergelijken van hoveniers uit uw regio. Zo kiest u eenvoudig voor een goede hovenier tegen de beste prijs voor het aanleggen van uw terras.