Hovenier Sint-Niklaas

Woonachtig in de omgeving van Sint-Niklaas en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats vrijblijvend uw opdracht en hoveniers die zijn gevestigd in uw geselecteerde regio, zullen u een offerte toesturen. Vergelijk en bespaar!

Hovenier aan het werk in de Godsschalkstraat te Sint-Niklaas
Hovenier Sint-Niklaas

Tuinaanleg Sint-Niklaas

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Tuinwerk Sint niklaas
Deze prijzen variëren nogal. Zo werken hoveniers in Sint-Niklaas gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Sint-Niklaas geselecteerd. U kunt meerdere offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

De prijzen van hoveniers in Sint-Niklaas variëren. Gemiddelde liggen de prijzen zo tussen de €35 en €55 per uur. Om een goede hovenier tegen een scherpe prijs te vinden raden we u aan om meerdere offertes van hoveniers uit uw regio te vergelijken.
Ja de hoveniers die bij ons zijn aangesloten kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van een tuin.
De kosten van tuinaanleg zijn voor een groot deel afhankelijk de wensen en de grootte van de tuin. Prijzen voor tuinaanleg liggen zo tussen de €45 en €110 per vierkante meter, dit is inclusief arbeidsuren en materiaal. Om een goede maar goedkope hovenier te vinden, kunt u het beste prijzen vergelijken!