Hovenier Turnhout

Woonachtig in de omgeving van Turnhout en op zoek naar de juiste hovenier? Wij hebben de contacten om u het meest gevarieerde aanbod te kunnen geven. Een goede hovenier hoeft helemaal niet veel te kosten. Plaats geheel gratis en vrijblijvend uw opdracht, en ontvang vervolgens meerdere offertes van verschillende hoveniers die gevestigd zijn in uw geselecteerde regio. Door te vergelijken kunt u aanzienlijk besparen op uw hovenierskosten.

Hovenier aan het werk in de Langvenstraat te Turnhout
Hovenier Turnhout

Tuinaanleg Turnhout

Om de juiste hovenier voor uw klus aan te nemen moet u eerst weten wat u wilt laten doen. Veel hoveniers hebben een bepaald specialisme. Wilt u een oprit aanleggen, terras aanleggen, kasseien of klinkers leggen, of wilt u een tuinaanleg? Naast dat de hovenier goed moet zijn in zijn werk is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Een hovenier werkt meestal per vierkante meter om zijn prijs te bepalen.

Hovenierwerk Turnhout
De prijzen kunnen behoorlijk verschillen. Zo werken hoveniers in Turnhout gemiddeld voor €12 tot €28 per vierkante meter, natuurlijk ligt het eraan wat er moet gebeuren en met welke materialen en middelen dit moet gebeuren. Sommige rekenen nog een prijs per uur, deze schommelen tussen de €30 en €59. Zo kan een tuin aanleggen een dure bezigheid worden. Wij hebben voor u de beste hoveniers uit Turnhout geselecteerd. U kunt meerdere offertes opvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en contact. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen.

Vragen

Dat mag altijd.

Prijzen van hoveniers kunnen nogal verschillen. Gemiddelde prijzen liggen zo tussen de €35 en €55 per uur. Maar om een goede hovenier tegen een scherpe prijs te vinden kunt u het beste meerdere hovenier offertes vergelijken!
Ja dat kan. Onze hoveniers voeren zowel tuinaanleg, tuinonderhoud en renovatiewerken uit.
Ja, de bij ons aangesloten hoveniers kunnen u ook helpen met het ontwerpen van een nieuwe tuin.