Kasseien leggen

Een kasseien bestrating geeft uw oprit of terras een stijlvolle uitstraling. Er zijn vele variaties mogelijk en we zien steeds vaker een kasseien bestrating. Ook is er nog de keuze tussen nieuwe of gerecupereerde kasseien, vlakke kasseien of een kassei met kloven of kasseien met gebogen oppervlak. Er zijn meerdere soorten kasseien, boerenkasseien, Platinen, Kadia en Gres, Zweeds graniet of de Tiense kassei.

Kasseien leggen

Kasseien bieden vele voordelen

Als sierstenen voor uw oprit of terras lijken kasseien op het eerste gezicht nogal prijzig, maar ze bieden heel veel voordelen.

Zo hebben kasseien een erg lange levensduur, zijn ze erg mooi en stijlvol, erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Mocht er ooit een herstelling nodig zijn bij uw oprit is dit bij kasseien veel makkelijker dan bij andere soorten bestrating. Bovendien behouden kasseien hun waarde. Al met al een goede investering.
 

Van plan om kasseien te laten leggen?

Wanneer u van plan bent om kasseien aan te laten leggen. Dan is het raadzaam om meerdere offertes van hoveniers, gevestigd in uw regio, aan te vragen en deze goed met elkaar te vergelijken. Hoveniers weten exact hoe het gehele proces van kasseien leggen in z'n werk gaat en kan u hierover precies informeren en adviseren. Door te vergelijken kunt u besparen op uw bestratingskosten en daarnaast gemakkelijk kiezen voor de hovenier die het beste aansluit op uw prijs- en kwaliteitswensen.

Vragen

Dat mag altijd.

Dat is afhankelijk per hovenier. Gemiddelde prijzen voor een hovenier liggen tussen de €30 en €45 per uur. Daarnaast moeten er dan nog de kasseien bij gerekend worden. Door offertes van verschillende hoveniers te vergelijken, kunt u eenvoudig kiezen voor een hovenier met de beste prijs!
Dat kan zeker. De hoveniers die bij ons zijn aangesloten voeren diverse tuinwerken uit waaronder natuurlijk ook tuinonderhoud. U kunt zelf aangeven met welke regelmaat u uw tuin wilt laten onderhouden.
Dat is zeker mogelijk. De zwemvijver wordt steeds populairder en hoveniers leggen deze dan ook steeds vaker aan in een tuin.